Udlej din lejlighed via Copenhagen Housing

Udlej din lejlighed via Copenhagen Housing: det er ganske gratis at få en god lejer med os!

Vi er aflønnet af lejerne, der som oftest er højtuddannede expats / internationale (eller danskere), som søger bolig både for kortere eller længere tid rundt omkring i Danmark – og det koster derfor ingenting som udlejer, at få henvist en god lejer.

Har du et hus, et værelse, en lejlighed – eller en hel udlejningsejendom, som du ønsker at vi skal henvise gode lejere til, så kontakt os endelig.

Vi har gode lejere til både større og mindre boliger, både møblerede samt umøblerede – og vi har rigtig mange lejere der ønsker at leje værelser i kortere eller længere tid.

Vi kan informere kort om lejeren/lejerne, og vil derefter som regel opsætte et eller flere møder mellem dig og din(e) nye potentielle lejer(e).

Vi kan henvise dig til en standardlejekontrakt, besvare de mest simple spørgsmål – men vi kan ikke rådgive udlejere eller agere administrator. Til gengæld er det, som sagt, ganske gratis at få en god lejer igennem os.

Send os en mail på info@copenhagenhousing.dk, for at høre om vi har en god lejer til DIN bolig. Alternativt, send en SMS til: 61 68 97 80 hvor du kort beskriver beliggenhed, størrelse og mulig lejeperiode – og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

CopHouse_png2